TEMADAG: LOKALMAT PÅ KAMPFLYBASEN

Tirsdag 1. april er det inspirasjonsdag på Ørland Kultursenter og Ørland Hovedflybase for gamle og nye produsenter, distributører og tilbydere av lokal mat fra Trøndelagskysten.

> Les mer

Fagdag landbruksbygninger på Skjetlein Grønt Kompetansesenter

Fredag 19. mars ble det arrangert fagdag om landbruksbygninger på Skjetlein Grønt Kompetansesenter. 34 gårdbrukere fra hele Sør-Trøndelag deltok på arrangementet som var ment som en inspirasjonsdag for de som går med byggeplaner.

> Les mer

KURS I STEINSPREKKING 11. april, Hindrem, Leksvik

Kurs i bruk av krutt istedenfor dynamitt. Med enkel opplæring og et kompetansebevis er det nå igjen mulig å gjøre enkle sprengningsjobber selv, etter at c-sertifikatet gikk ut. Harald Jensen fra "Powertools" demonstrerer "Simplexmetoden"

> Les mer   > Kommentarer [0]

POTETMØTE PÅ SKJETLEIN torsdag 3. april

Torsdag 3. april kl 10.00 - 13.00. Vær med i fagmiljøet og få siste nytt om plantevern og gjødsling. Gjesteinnleder fra Syngenta. Påmelding innen 2. april pga servering, til tlf 90839595 eller olaug.bach@lr.no.

> Les mer

Fagmøte «Forutsigbar og optimal dyrking av helsæd i Midt-Norge»

Er det mulig å produsere helsæd av god hygienisk kvalitet i Midt-Norge? Er rundballeprinsippet egnet til produksjon av helsæd av god hygienisk kvalitet, og hvordan påvirker ulike ensileringsmidler den hygieniske kvaliteten i helsæd?

> Les mer   > Kommentarer [0]

Våronnmøte korn, Selbu

Våronnmøte i Selbu med lokale forsøk, soppsprøyting, floghavre og vekstregulering som tema.

> Les mer   > Kommentarer [0]

Medlemsmøte i korn, Brekstad

Tema for årets medlemsmøte på Brekstad vil være plantevern i korn og resultater fra fjorårets kornforsøk i Sør-Trøndelag.

> Les mer   > Kommentarer [0]

Medlemsmøte i korn, Skjetlein

Medlemsmøter for medlemmer i NLR Sør-Trøndelag, også kalt våronnmøter avholdes tre steder i fylket. Tema på Skjetleinmøtet blir plantevern i korn, og forsøksresultater fra fjorårets kornforsøk.

> Les mer   > Kommentarer [0]

Engfrøblandinger i handelen 2014

Hvilken grasblanding egner seg til ditt bruksområde og lokalklima? Her finner du en sammenstilling av engfrøblandinger etter bruksområde og vinterherdighet.

> Les mer   > Kommentarer [0]

Våronnmøte korn i Orkdal

Onsdag den 26. mars kl. 19.30 blir det våronnmøte på korn i Orkdal på Orkladal Ysteri for medlemmer. Tema er "Husdyrgjødsel i korn" og forsker Anne Kari Bergjord fra Bioforsk Midt Norge Kvithamar vil bidra faglig. Velkommen!

> Les mer   > Kommentarer [0]

Velkommen til fagprat grovfôr på Rindal Landbrukssenter tirsdag 18. mars kl. 11.00

Norsk Landbruksrådgiving Sør-Trøndelag og Rindal landbrussenter inviterer til en fagprat på RIndal Landbrussenter tirsdag 18. mars kl. 11.00. Ragnhild Borchsenius vil ta en gjennomgang av årets grovfôrkvaltet. Godt grovfôr? Hva er det? Kan det planlegges? Overvintringsskader på eng er også et tema mange er opptatt av om dagen! Velkommen!

> Les mer   > Kommentarer [0]

Slutt på pante- og returordningen av 25 liters tomme ensileringskanner

Det er slutt på pante- og returordningen for tomme 25 liters kanner som har inneholdt ensileringsmidler.

> Les mer   > Kommentarer [0]

Fagdag - landbruksbygninger

Inspirasjonsdag for deg som går med byggeplaner!

> Les mer

Såkornkvaliteten fra høsten 2013

Analyse av såkorn fra høsten 2013 viser at kvaliteten i Sør-Norge er stort sett svært bra med vesentlig bedre spireevne enn det vi har hatt de siste årene. Hovedårsaken til dette er lite smitte av Fusarium. Spireevnen i såkorn fra Trøndelag er også høy, men på grunn av mer smitte av Fusarium, er det stort behov for soppbekjempelse i form av beising eller lignende tiltak.

> Les mer   > Kommentarer [0]

Årsmøte 31. mars 2014

På Rissa Hotell klokka 11:00

> Les mer   > Kommentarer [0]

Bedre Bonde - kurs i bedriftsledelse er utsatt til høsten 2014

På grunn av for få påmeldte er kurset "Bedre Bonde" dessverre utsatt til høsten. Det vil bli satt en ny dato i løpet av våren.

> Les mer

Bestill gjødselplan

Start planleggingen av neste vekstsesong nå, og bestill din gjødselplan hos din nærmeste rådgiver.

> Les mer   > Kommentarer [0]

Fagmøte for sau onsdag 12. februar kl. 19.00, Soknedal

Snarte begynner årets mest hektiske sesong for sauebøndene, og hva er vel da bedre enn å fylle på med litt fagkunnskap før det hele braker løs?

> Les mer   > Kommentarer [0]

Seminar om driftsplan

Tirsdag 25. mars 2014 på Rica Hell på Stjørdal

> Les mer   > Kommentarer [0]
Forrige side 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste side